Warta

  • Ngaganti biasa tina suku cadang XCMG loader ZL50GN

    Suku cadang tina loader kudu diganti rutin.Dinten ieu kami bakal ngenalkeun siklus ngagantian biasa tina suku cadang XCMG loader ZL50GN.1. Saringan Udara (Saringan Kasar) Ganti unggal 250 jam atawa unggal bulan (mana nu mimiti).2. Filter Udara (Fine Filter) Ganti unggal 50...
    Maca deui
  • Métode pangropéa saringan hawa

    Saringan hawa sacara saksama dijaga luyu sareng peraturan pamakean, anu henteu ngan ukur tiasa manjangkeun umur jasa saringan hawa, tapi ogé nyayogikeun kaayaan kerja anu saé pikeun mesin solar.Ku alatan éta, perhatikeun item-item ieu nalika nganggo: l.Unsur saringan kertas ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga sistem suluh buldoser

    Pangropéa téknis mangrupikeun tugas anu penting pisan.Upami dilakukeun kalayan saé, éta henteu ngan ukur tiasa ngajantenkeun buldoser beroperasi aman, tapi ogé manjangkeun umur jasana.Ku alatan éta, saméméh jeung sanggeus operasi, buldoser kudu inspected tur dijaga sakumaha diperlukeun.Salila operasi, anjeun ogé kedah mayar att ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga sistem cooling tina buldoser

    1. Pamakéan cai cooling: (1) cai sulingan, cai ketok, cai hujan atawa cai walungan beresih kudu dipaké salaku cooling cai pikeun mesin solar.Cai kotor atawa teuas (cai sumur, cai mineral, jeung cai asin lianna) teu kudu dipaké pikeun nyegah skala jeung erosi tina liner silinder.Ngan dina kaayaan susah...
    Maca deui
  • Solusi pikeun masalah discoloration tina silinder excavator (silinder hideung)

    Saatos excavator parantos damel kanggo sababaraha waktos, silinder panangan ageung sareng alit bakal diwarnaan, khususna mesin anu langkung lami.Robah warna langkung parah.Seueur jalma henteu yakin kana naon anu nyababkeun éta, sareng nganggap éta masalah kualitas silinder.Ngawarnaan...
    Maca deui
  • Ngajarkeun anjeun kumaha carana ngajawab haseup hideung tina mesin

    Aya seueur jinis haseup hideung tina mesin, sapertos: ①Mesin gaduh haseup hideung dina hiji aksi.Ieu ngan smokes.③Sadayana normal lamun throttle tinggi berpungsi, tapi teu jalan.Nalika parkir, mobil laju bakal ngaluarkeun haseup hideung, sareng karasa mobilna deui.④320c ...
    Maca deui
  • Pangropéa bagian Excavator-Pangajaran anjeun ngarobah pompa suplai minyak excavator

    Ngaganti pompa suplai suluh mangrupakeun tugas pisan pajeulit, sarta biaya perbaikan sarta ngagantian pisan badag.Barina ogé, karya ieu merlukeun téhnologi pangropéa pisan tinggi, kaahlian jeung perawatan.Dinten ieu kami bagikeun léngkah ngagantian sareng kaahlian pompa suplai bahan bakar, kuring yakin éta bakal janten h ...
    Maca deui
  • Konsumsi gas 29.5kg / 100km, eupan balik customer of Cummins 15N mesin gas alam

    Sampurasun, sadayana, kuring yakin yén sadayana masih émut kana kejutan anu dibawa ku sékrési beurat mesin gas alam Cummins 15N dina Séptémber taun ka tukang.Kusabab dileupaskeun, 15N gancang janten kipas kalayan kakuatan anu kuat.Dinten ieu kuring bakal mawa anjeun laporan-leungeun munggaran ti konsumén urang di Ningxia....
    Maca deui
  • Pangaweruh panghadena ngeunaan bubuka sistem hidrolik XCMG wheel loader

    Sistem hidrolik tina XCMG wheel loader mangrupakeun formulir transmisi anu ngagunakeun énérgi tekanan cairan pikeun transmisi énergi, konversi jeung kontrol.Ieu utamana diwangun ku aspék handap: 1. komponén kakuatan: kayaning numput hidrolik, nu ngarobah énergi mékanis tina p ...
    Maca deui
  • Metode pangropéa mesin excavator sateuacan pareum dina usum tiis

    Excavators mindeng gaduh cooling engine goréng jeung suhu luhur salila prosés konstruksi, sarta bagian precision tina mesin ogé boga gagal thorny kayaning ruksakna ékspansi termal jeung tarikan silinder.Kajadian masalah ieu teu kaasup faktor kayaning maké pa precision ...
    Maca deui
  • CARA ngalereskeun komatsu excavator pompa hidrolik PC200, PC300

    Dinten ieu kami bakal ngajelaskeun rinci ngeunaan pompa mesin Komatsu.Pompa hidrolik ieu saleresna mangrupikeun jinis pompa plunger: Biasana, kami nganggo dua modél dina PC300 sareng PC200.Éta dua modél nyaéta 708-2G-00024 sareng anu sanésna nyaéta 708-2G-00023 Fitur pompa hidrolik excavator Komatsu ◆Axial plunger va...
    Maca deui
  • Jantung badag excavators-mesin pangropéa métode

    Paduli naha mesin téh panas atanapi henteu di cinyusu, usum panas, gugur jeung usum tiis, mangga angkat leungeun anjeun lamun eureun digawé tur langsung mareuman mesin sarta ninggalkeun!Kanyataanna, salila prosés konstruksi normal, loba excavators gaduh kabiasaan operasi salah disumputkeun ieu.Kalolobaan jalma henteu ...
    Maca deui