Aakku Pompa Suluh Cina pikeun produsén suku cadang Mesin Brand Cina sareng supplier |CCMIE

Pompa suluh pikeun suku cadang Mesin Brand Cina

Katerangan pondok:

Urang tiasa nyayogikeun kalolobaan Pompa Bahan Bakar merek Cina, Pompa Bahan Bakar mesin JMC FORD Cina, Pompa Bahan Bakar Mesin WEICHAI Cina, Pompa Bahan Bakar Mesin Cummins Cina, Pompa Bahan Bakar Mesin Yuchai Cina, Pompa Bahan Bakar Mesin Cummins Cina, Pompa Bahan Bakar Mesin JAC Cina, ISUZU Cina Pompa Suluh Mesin, Pompa Suluh Mesin Yunnei Cina, Pompa Suluh Mesin Chaochai Cina, Pompa Suluh Mesin Shangchai Cina.


Rincian produk

Tag produk

Pompa suluh

Kusabab aya seueur jinis suku cadang, kami henteu tiasa ningalikeun sadayana dina halaman wéb.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun leuwih husus.

kauntungan

1. Urang nyadiakeun duanana produk aslina tur aftermarket pikeun anjeun
2. Ti produsén ka konsumén langsung, nyimpen ongkos Anjeun
3. stock stabil pikeun bagian normal
4. Dina Time Pangiriman Time, kalawan ongkos pengiriman barang kalapa
5. profésional sarta dina waktu sanggeus jasa

bungkusan

Kotak karton, atanapi numutkeun pamundut klien.

pedaran

Pompa suntik suluh mangrupikeun bagian penting tina mesin solar mobil.Majelis pompa suntik suluh biasana sadayana diwangun ku pompa suntik bahan bakar, gubernur sareng komponén sanésna dipasang babarengan.Di antarana, gubernur mangrupakeun komponén anu ngajamin operasi-speed low tina mesin solar jeung watesan tina speed maksimum, sarta ensures yén hubungan tangtu antara volume suntik jeung speed dijaga.Pompa suntik bahan bakar mangrupikeun bagian anu paling penting dina mesin solar sareng dianggap salaku bagian "jantung" tina mesin solar.Sakali éta salah, sakabéh mesin solar bakal malfunctions.
(1) Paké solar alus tur filter pikeun mastikeun kacida bersih kana pompa suntik suluh solar.
Sacara umum, mesin solar filtration minyak solar tungtutan ti mesin béngsin pikeun filtration béngsin loba nu leuwih luhur, sarta meets sarat kudu dipilih lamun make solar brand, sarta sahanteuna 48 h sanggeus présipitasi.Pikeun nguatkeun beberesih sareng pangropéa saringan solar, ngabersihan atanapi ngagentos saringan dina waktosna;The beberesih tank minyak solar dina waktu nurutkeun kaayaan lingkungan gawé, tuntas miceun sludge di handapeun tank jeung cai, sagala pangotor dina solar pompa suntik plunger, pangiriman klep cocog bagian jeung bagian transmisi ngabalukarkeun korosi serius atawa maké jeung cimata. .
(2) Rutin pariksa jumlah minyak dina pools minyak pompa suntik suluh jeung kualitas maranéhanana saluyu jeung sarat.
Unggal waktos sateuacan ngamimitian mesin solar wajib pariksa kuantitas jeung kualitas pompa suntik suluh dina kaayaan minyak (iwal on pompa suluh engine suntik lubrication kapaksa), pikeun mastikeun yén minyak cukup, kualitas anu alus.Lamun minyak dicampurkeun jeung cai atawa solar jeung metamorphism, lampu jalma plunger jeung pangiriman klep sababaraha maké awal, ngabalukarkeun kakurangan kakuatan mesin solar mimiti-up kasusah, serius lamun plunger jeung pangiriman klep sababaraha korosi karat.Dina leakage pompa, klep minyak gawé goréng, maké pompa mindahkeun minyak, ring sealing ruksak, tappet jeung cangkang bisa nyieun leakage minyak solar kana kolam renang jeung éncér minyak, jadi kudu diganti nurutkeun kualitas kaayaan minyak dina a manner timely.Nalika ngarobah pools minyak pikeun nyieun beberesih teleb, minyak tina sludge handap najis kayaning bersih atawa make minyak pikeun lila sarta jadi goréng.Minyak teuing atawa saeutik teuing, jumlah speed gubernur suluh kaleuleuwihan bisa ngakibatkeun "numpak" mesin solar, suluh jeung teuing saeutik bakal ngakibatkeun lubrication goréng, minyak atawa minyak screw datar wajib lumaku.Nalika mesin solar nalika teu dipaké pikeun lila, pastikeun pikeun pariksa naha aya cai di jero pompa minyak kolam renang minyak, solar jeung najis sejen, kudu diganti geuwat, upami sagala, atawa alatan gudang lila, Uap ka nyieun plunger, pangiriman klep sababaraha korosi macet jeung besi tua.
(3) Pariksa rutin nyaluyukeun pompa suntik suluh pangiriman suluh Angle sateuacanna sarta unggal Angle suplai minyak silinder
Nalika dianggo, kusabab baud sambungan gandeng anu leupas, CAM sareng bagian awak roller ngagem, sering ngakibatkeun Angle pangiriman suluh sateuacanna sareng unggal Angle interval parobahan minyak silinder, ngajantenkeun durukan solar janten goréng, kinerja sareng ékonomi bahan bakar mesin solar. , Mimitian kasusah dina waktos anu sareng, ngajalankeun instability, sora na overheating, jsb Dina dipaké sabenerna, paling drivers nengetan adjustment inspeksi sakabéh suplai suluh sateuacanna Angle, tapi neglected interval suplai minyak Sudut suluh pompa tunggal. suplai sateuacanna Angle adjustment) (patali jeung inspeksi, ngabalukarkeun sakabéh disaluyukeun bari timing suntik silinder kahiji, tapi sésana unggal silinder alatan camshaft nu, sabagean alatan maké kabayang nyetir bagian nyieun suplai minyak teu merta timing, ogé bakal ngakibatkeun hese, kakuatan mesin solar dimimitian Insufficiency, operasi teu mulus.Ku kituna pikeun ngagunakeun pompa suntik bahan bakar pikeun waktu nu leuwih lila, leuwih pikeun nengetan dina inspection of suplai minyak interval Sudut adjustment.

gudang urang

Our warehouse

Bungkus sareng kirimkeun

Pack and ship

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami